Returnering

Som kunde hos www.pukydanmark.dk har du 365 dages fortrydelsesret og fri returret, når du handler hos os.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis varen er brugt er den ikke omfattet af vores frie returret. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og benytte din fri returret.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Husk, for at gøre din frie returret gældende, skal du følge proceduren for returnering.

 

Ved levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller har fået et tydeligt personligt præg, ydes der ingen fortrydelsesret.

 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

 

Er dit køb omfattet af vores frie returret, skal du, for at gøre denne gældende, sende en e-mail til kontakt@pukydanmark.dk. Skriv, at du ønsker at benytte din returret og oplys dit ordrenummer, så sender vi en printvenlig returlabel, som skal sættes på din emballerede vare. 

Aflevér herefter pakken til PostNord. 

Husk, varen skal være os i hænde inden for 14 dage efter du har modtaget en returlabel fra os. 

 

Tilbagebetaling 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, såfremt du følger den ovenfor beskrevne procedure. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Refunderingen vil blive tilbageført til dig via den samme betalingsmetode, som du brugte i forbindelse med det oprindelige køb, med mindre vi udtrykkeligt har aftalt anden mulig refunderingsmetode med dig. Vi opkræver ikke gebyr i forbindelse med refunderingen. 

Hvis du har betalt via bankoverførelse, skal du oplyse os navnet på din bank og de konto- og registreringsoplysninger, som refunderingen skal ske til. Hvis du har betalt via Paypal eller Mobilepay, vil refunderingen blive sendt til din Paypal konto eller Mobilepay. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

 

PUKY Danmark

C/O Dansk E-logistik

Heeringvej 25, Dalby

4690 Haslev

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Ombytning 

Hvis du ønsker at ombytte din vare, bedes du kontakte os på mail kontakt@pukydanmark, eller telefon 88 82 06 28 i vores åbningstider.

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.