Pukylino babycykel

Pukylino løbecykel er til børn fra 1 års alderen, eller med en højde på cirka 75 cm. Pukylino babycykel fås i både pige og drengefarver.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Er Pukylino nem at samle?

- JA meget! Det kræver blot 3 minutter af din tid, en 10mm svensk-nøgle og en 5 mm umbraconøgle.

Kan Pukylino bruges udendørs?

- JA sagtens! Den kan fint køre både inde og ude. Husk dog at børste eventulle småsten mv af hjulene, hvis dit barn har kørt udendørs og skal køre videre indendørs.

Pukylino løbecykel til børn på 1 år

Allerede fra omkring 1-års alderen er barnets balanceevne, motorik og koordinationsevne så veludviklet, at barnet så små vil kunne begynde at cykle. Problemet med de almindelige cykler er bare, at det på nuværende tidspunkt i barnets liv er for svært at skulle bruge pedaler samtidig. Men da de i 1-årsalderen allerede kan begynde at træne balanceevnen, vil det næsten være synd at snyde dem for den glæde.

Vi har derfor udviklet en serie, der hedder Pukylino, som består af løbecykler til de mindste. En Pukylino cykel kan anvendes fra barnet er omkring 1 år gammelt eller måler omkring 75 cm i højden. Børnene får stimuleret sanserne og udvikler sig på en helt ny måde. De kommer til at udfordre sig selv og sine grænser og udforsker helt nye måder at lege på.

Pukylino løbecykel forbereder barnet på at kunne køre på cykel senere

En Puky løbecykel er også en suveræn god overgang til den almindelige cykel. Så skal barnet nemlig ikke både lære at holde balancen, afstemme farten, koordinere og træde i pedalerne samtidig. Når du vælger at lade din barn lære at køre på en løbecykel først, vil selve følelsen af at køre føles meget mere naturlig for barnet.

Der skal derfor stort set kun fokuseres på at lære at træde i pedalerne, når barnet skal have sin første cykel. Selvfølgelig skal der også trænes lidt mere balance, når barnet skal lære at køre på cykel uden støttehjul, men selve følelsen af at køre og styre løbecyklen er et rigtig godt skridt på vejen.

Pukylino løbecykler til piger og drenge - høj kvalitet der går i arv

Pukylino løbecykler fås i både pigefarver og drengefarver. Der er gjort meget ud af at udvikle dem ergonomisk korrekt, så de giver den bedst mulige støtte og komfort for barnet under køreturen. Materialerne er af allerhøjeste kvalitet, så din Pukylino cykel kan holde til at barnet bruger den.

Ofte går disse løbecykler i arv fra barn til barn. Selve stellet er produceret i lette materialer, så barnet ikke skal bruge unødige kræfter på at slæbe rundt på en tung løbecykel. Derved bliver barnet heller ikke så hurtigt træt, når der drønes rundt på løbecyklen. Du kan være helt sikker på, at dit barn får meget sjov læring ud af sin Pukylino løbecykel.

Børnevenligt design
Tysk sikkerhed
En del af barndommen
Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.