Fri fragt fra 399,-
Levering 1-2 dage

Om PUKY Danmark

 

 

Siden 1949 har PUKY udviklet, konstrueret og produceret køretøjer til børn.


Første produktion af børnekøretøjer fandt sted i Düsseldorf, og er sidenhen vokset markant til at være en af de førende eksperter inden for børnekøretøjer med over 100 medarbejdere på verdensplan.

Med mere end 60 års erfaring specialiserer vi os i at udvikle køretøjer til børn som passer til præcis de forskellige aldersgrupper og mål heraf. Vores køretøjer har et stort fokus på høj kvalitet og et gennemtænkt design, hvilket tydeligt skinner igennem i hvert enkelt produkt.

I dag består vores sortiment af cykler til børn i flere forskellige aldersgrupper. Vi producerer både løbecykler, børnecykler, ethjulede cykler, gokarts, tricykler og trehjulede. Dertil har vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør til vores cykler. Sikkerhed Vores største fokus i udviklingen og designet af et nyt køretøj er sikkerheden. Køretøjerne er udviklet i et børnevenligt design, hvor der er taget højde for børns små hænder og korte ben. Alle køretøjer i vores sortiment er udstyret med sikkerhedshåndtag, som sikre at børnenes hænder ikke glider samt et ergonomiskformet sæde. Vi er med andre ord din garanti for kvalitet og sikkerhed.

 

PUKY Danmark

 Frederiksberg Allé 25

 1820 Frederiksberg

 Tlf.: 88 82 06 28 

kontakt@pukydanmark.dk

 

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.