Puky løbecykler 2 år | LR M

Puky løbecykel til 2 år, er den mindste Puky model med 2 hjul. Den egner sig til børn med en højde fra cirka 85 cm.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Forskellen på LR M og LR M Plus er det ekstra udstyr som medfølger til en Plus - ringeklokke, skærme og støtteben. 

 

Puky løbecykel 2 år  - LR M  - når benene er for "langsomme"

 

I 2 års alderen oplever mange børn, at de gerne vil meget mere end de reelt set kan. Motorikken er i fuld udviklingsmode, men hovedet er stadig ind imellem hurtigere end benene. Med en løbecykel fra Puky støttes barnet i den motoriske udvikling på en sikker og ergonomisk korrekt måde.

Når barnet er omkring 2 år, vil der være overordnet styr på at gå og løbe sikkert og uden at snuble. Den basale balance og koordinationsevne er på plads – og hvad er så det næste skridt? Med en løbecykel fra Puky hjælper du med at understøtte dit barns motoriske udvikling. Og så er cyklen super lækker at have stående mellem de andre køretøjer i garagen.

Hos Puky er der virkelig tænkt over alle detaljer. Selve det utroligt lette aluminiumsstel er pulverlakeret, så cyklen holder sig flot i lang tid – lidt hårdhændet behandling til trods. Herudover er sadlen specielt udviklet til løbecykler, således at barnet får den ultimative støtte og balance, selv, når der skal udforskes ujævnt terræn. De super lette soft skumdæk medvirker ikke bare til, at cyklen ikke punkterer, den bliver også lettere at manøvrere med og at transportere.

 

Cyklen, der vokser med barnet

Når du vælger en Puky løbecykel, er det vigtigt, at den passer bedst muligt i størrelsen. Derfor skal du altid gå ud fra sadlens minimum indstilling. Derved får du en cykel, der kan vokse med barnet og være ergonomisk korrekt gennem lang tid. Puky LR M er tilpasset børn fra 2 år og har en minimumsadelhøjde på 29 cm – videre kan sadlen hæves med 8-10 cm. For at kunne opretholde den bedst mulige siddestilling for barnet hele vejen igennem, kan styret ligeledes hæves og sænkes. På den måde kan barnet få maksimalt udbytte af cyklen fra start til slut.

Sikkerhed før alt

Når hjernen er hurtigere end benene er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Og hos Puky er der taget højde for det hele. Cyklen har ikke bare en lav indstigning, der mindsker uheld ved af- og påstigning, men også beskyttelseshåndtag og tandbeskytter på styret, hvis uheldet skulle været ude.

Med en Puky løbecykel støttes barnet bedst muligt på sin første færd ud i verden. Mens verden udforskes, udvikles motorikken, balancen og koordinationsevnen naturligt.
Børnevenligt design
Tysk sikkerhed
En del af barndommen
Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.