Fri fragt fra 399,-
1-2 dages levering

PUKY Løbecykler

Hos PUKY Danmark har vi et stort udvalg af løbecykler til børn fra 1 år og op til 3-4 års alderen.

Løbecykler i forskellige størrelser

En PUKY løbecykel – også kaldet en PUKY balancecykel – er forstadiet til dit barns første rigtige cykel. En rigtig børnecykel er en stor mundfuld for et lille barn, og derfor er en PUKY løbecykel en god måde at starte ud på.

PUKY løbecykler fungerer som skubbekøretøjer. Antallet af hjul varierer afhængigt at aldersgruppen. PUKY løbecykler til 1- årige børn har fire hjul og et fastmonteret sæde. De fire hjul sikrer, at barnet ikke vælter så let.

Løbecykler til børn på 2-4 år har derimod kun to hjul, hvilket stiller højere krav til barnets balance. Derudover har løbecykler til lidt større børn sæder, der kan tilpasses det enkelte barn i højden. Nogle PUKY løbecykler til børn i 2-4 års alderen har desuden håndbremse.

Alle modeller har et sikkerhedshåndtag i gummi, der holder barnets hænder inde på styret.

PUKU løbecykler fås i højderne (cm): 75-79, 80-84, 85-89, 90-94 og 95-104.

Fart over feltet med PUKY løbecykler

Mobilitet, balanceevne, motorik og styrke. Dette er nogle af de væsentligste ting, som PUKY løbecykler hjælper børn med at træne og udvikle.

Når dit barn prøver kræfter med PUKY løbecykler, kommer kropskontrollen i spil lige fra start. For at komme fremad må barnet nemlig bruge benene kontrolleret. Og dét kræver øvelse at lære. Heldigvis lærer børn generelt hurtigt, og derfor kan de allerede i en tidlig alder have stor glæde af at skubbe sig rundt på PUKY løbecykler. Løbecyklen giver nye udfordringer, som bidrager til barnets udvikling.

Men fordelene ved PUKY løbecykler stopper ikke her. Med en løbecykel får dit barn nemlig også en tro på egne evner og selvtillid til at bevæge sig rundt. Det kan være rart, hvis I skal ud på tur, og dit barn ikke har ro til at sidde stille i klapvognen.

Denne selvtillid gør samtidig barnet mere selvstændigt, og således bidrager PUKY løbecykler til mange ting i barnets udvikling.

Løbecyklen gør barnet klar til børnecyklen

Der er god grund til at lade dit barn få erfaring med en løbecykel. For når barnet er blevet tryg ved at begive sig rundt på denne måde, er overgangen til en almindelig cykel med pedaler meget nemmere. Det er særligt balancen, som allerede er trænet, og denne er vigtig, når barnet skal lære at cykle.

 

1-2 dages levering
Vi sender samme dag hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage
365 dages gratis returret
Vi tager din ubrugte vare retur i et helt år efter køb
5 års garanti*
Læs nærmere på www.pukydanmark.dk/garanti
Fri fragt fra 399,-
Køber du for under 399,- er fragten kun 29,-
Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.