PUKY Løbecykler

PUKY har et stort udvalg af løbecykler til børn fra 1 år og op til 3-4 års alderen.

Løbecykler i forskellige størrelser

En PUKY løbecykel – også kaldet en PUKY balancecykel – er forstadiet til dit barns første rigtige cykel. En rigtig børnecykel er en stor mundfuld for et lille barn, og derfor er en PUKY løbecykel en god måde at starte ud på.

PUKY løbecykler fungerer som skubbekøretøjer. Antallet af hjul varierer afhængigt at aldersgruppen. PUKY løbecykler til 1- årige børn har fire hjul og et fastmonteret sæde. De fire hjul sikrer, at barnet ikke vælter så let.

Løbecykler til børn på 2-4 år har derimod kun to hjul, hvilket stiller højere krav til barnets balance. Derudover har løbecykler til lidt større børn sæder, der kan tilpasses det enkelte barn i højden. Nogle PUKY løbecykler til børn i 2-4 års alderen har desuden håndbremse.

Alle modeller har et sikkerhedshåndtag i gummi, der holder barnets hænder inde på styret.

PUKU løbecykler fås i højderne (cm): 75-79, 80-84, 85-89, 90-94 og 95-104.

Fart over feltet med PUKY løbecykler

Mobilitet, balanceevne, motorik og styrke. Dette er nogle af de væsentligste ting, som PUKY løbecykler hjælper børn med at træne og udvikle.

Når dit barn prøver kræfter med PUKY løbecykler, kommer kropskontrollen i spil lige fra start. For at komme fremad må barnet nemlig bruge benene kontrolleret. Og dét kræver øvelse at lære. Heldigvis lærer børn generelt hurtigt, og derfor kan de allerede i en tidlig alder have stor glæde af at skubbe sig rundt på PUKY løbecykler. Løbecyklen giver nye udfordringer, som bidrager til barnets udvikling.

Men fordelene ved PUKY løbecykler stopper ikke her. Med en løbecykel får dit barn nemlig også en tro på egne evner og selvtillid til at bevæge sig rundt. Det kan være rart, hvis I skal ud på tur, og dit barn ikke har ro til at sidde stille i klapvognen.

Denne selvtillid gør samtidig barnet mere selvstændigt, og således bidrager PUKY løbecykler til mange ting i barnets udvikling.

Løbecyklen gør barnet klar til børnecyklen

Der er god grund til at lade dit barn få erfaring med en løbecykel. For når barnet er blevet tryg ved at begive sig rundt på denne måde, er overgangen til en almindelig cykel med pedaler meget nemmere. Det er særligt balancen, som allerede er trænet, og denne er vigtig, når barnet skal lære at cykle.

 

Puky løbecykel - til alle aldre og udviklingstrin

Puky har udviklet løbecykler, der passer til børnenes forskellige udviklingstrin. Det vigtigste for os er, at du finder den helt rette løbecykel til netop dit barn. Der er nemlig stor forskel på løbecyklerne. En af de vigtigste faktorer er højden. Det er vigtigt, at cyklen passer til barnets højde, så den motoriske udvikling understøttes. Alle løbecykler fra Puky er med til at fremme både den motoriske udvikling, koordinationsevnen og balanceevnen. At køre rundt på en løbecykel er for barnet en sjov måde at lære og udvikle sig på.

3 forskellige serier af Puky løbecykler

Puky har inddelt løbecyklerne i tre serier, der er målrettet barnet på forskellige alderstrin. Bare et halvt års udvikling har meget at sige i de første leveår. Derfor er det største spring mellem cyklerne i starten. Du kan skelne mellem disse tre serier:

  • Pukylino løbecykler
  • Puky Wutsch løbecykler
  • Puky løbecykler

Pukylino løbecykler er designet til barnet på 1 år, eller med en højde på omkring 75 cm. Her opnår barnet den bedste komfort ved at vælge denne model, og den understøtter den motoriske udvikling bedst muligt. Pukylino løbecyklen er designet med fire hjul, så du skal ikke være bange for, at det bliver for svært for dit barn at holde balancen. Barnet får den optimale støtte – samtidig skal barnet stadig bruge balancen, når der skal køres og drejes. Det foregår bare på et mere trygt niveau.

Puky Wutsch løbecyklen er designet til barnet på 1,5 år. De seks måneder fra Pukylino til Puky Wutsch har meget at sige for barnets udvikling, og selvfølgelig også for at cyklen passer til barnets højde. Puky Wutsch passer til et barn på omkring 80 cm. Denne serie har ligesom Pukylino fire hjul.

Puky løbecyklen er til det lidt større barn. Der findes cykler både til barnet på 2 år eller 80 cm i højden, samt til børn på tre år eller 90 cm i højden. Den væsentligste forskel på denne serie og de to foregående er, at i denne serie har løbecyklerne kun to hjul i stedet for fire. De passer derfor til barnets udviklingsstadie, hvor balanceevnen skal udfordres lidt mere. De findes både i 10” og 12”.

Der findes et stort udvalg i alle tre serier, i flotte farver til både piger og drenge. Vælg en løbecykel fra Puky og vær sikker på, at kvaliteten er top, så du kan lade cyklerne gå i arv fra barn til barn. Har du nogle spørgsmål, så er vi gerne behjælpelige.

Børnevenligt design
Tysk sikkerhed
En del af barndommen
Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at kunne forbedre brugeroplevelsen. Ved brug accepterer du dette.